Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden

Boekaanbieding van Steven Pont aan bezoekers van Hét Congres

  • De openingspresentatie van Steven was erg inspirerend. Hij ging graag in op ons verzoek om een aanbieding te doen aan de bezoekers van Hét Congres voor een van zijn boeken.

Aanbieding bezoekers aan Hét Congres 

Naar aanleiding van mijn presentatie bij Hét Congres op 27 november jongstleden is mij gevraagd jullie een aanbieding te doen voor één van mijn boeken. En dat doe ik natuurlijk graag! Mijn keuze is daarbij gevallen op het boek 'Er zit systeem in...!'. Het legt de basis voor meer begrip van de systeemtheorie en gaat over hoe we individueel gedrag van het kind beter kunnen begrijpen wanneer we er ook de kracht van 'het systeem' bij betrekken. Omdat onderwijs allang niet meer betekent dat we in het kind alleen maar een leerling zien, maar meer als een persoon in een uitgebreidere context, heb ik juist voor dit boek gekozen. Ik heb het oorspronkelijk voor hulpverleners geschreven, maar het is in het onderwijs van 2015 zeker niet minder relevant! Je kunt het bestellen via mijn site www.systeemtheorie.nl en kost in plaats van 27.50 euro nu dan tijdelijk voor jullie 20,- euro (inclusief verzending). Wil je de code HC2016 bij het adres toevoegen?
 
 

Bijeenkomst Ontwikkelingspsycholoog in één dag

Ook organiseer ik bijeenkomsten met de titel 'Ontwikkelingspsycholoog in één dag', waarin ik tussen half tien en half vijf belangrijke aspecten van de ontwikkelingspsychologie de revue laat passeren, relevant voor de dagelijkse praktijk.  Mocht je interesse hebben zo'n dag bij te wonen (kosten € 325,- inclusief lunch en het boek 'Sociaal? Vaardig!), dan kun je een mail sturen naar pont@stevenpont.nl, dan houd ik je op de hoogte van de volgende bijeenkomst.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)