Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden

Marïendael-leerlingen doen werkervaring op tijdens Hét Congres

  • Tien leerlingen van vmbo- zorg & welzijn werken de hele dag mee aan de organisatie van Hét Congres op Papendal, waar we zo'n 900 bezoekers verwachten. U treft de gastheren en –vrouwen aan bij de inschrijfbalie, garderobe en bij het uitserveren van de koffie, thee en lunch.

De werkervaring is een verplicht onderdeel van hun examenprogramma dat buiten de school plaatsvindt. Het zogeheten Leren Op Locatie (LOL).

Klantvriendelijkheid en gastvrijheid, waar kun je dat beter leren dan in een echte professionele organisatie. De vaste medewerkers van Papendal sturen de leerlingen aan. Eerder hebben de leerlingen een rondleiding gekregen van de F&B-manager op Papendal. Ze waren onder de indruk, vinden het heel spannend maar hebben er vooral erg veel zin in!
 
De congresorganisatie en Papendal juichen de bijdrage van leerlingen al jaren toe. De leerlingen kijken altijd met plezier op terug op deze enerverende werkdag. Een veelgehoorde opmerking is dan “vermoeiend, maar een hele leuke en leerzame dag!"
 
Mariëndael biedt voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen met een lichamelijke of meervoudige beperking, jongeren met autisme en aan langdurig zieke leerlingen in de leeftijd van 12-20 jaar.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)