Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden

route & parkeren

  • Locatie: Papendal Arnhem, Papendallaan 3, 6816 VD Arnhem

Route­beschrijving

Papendal is centraal gelegen en goed bereikbaar met de auto. Of u nu uit de richting Utrecht komt, Apeldoorn of Eindhoven, vanaf de A50 of A12. Wanneer u het terrein oprijdt, volgt u de borden naar het congrescentrum. 

Parkeren

Er zijn voldoende parkeerplaatsen. Hoe vroeger u komt, hoe dichter u bij de entree kunt parkeren. Als u ver(der) weg moet parkeren, kunt u gebruikmaken van de pendelbus die u naar het congrescentrum brengt en na afloop weer terug. 

Openbaar vervoer

Vanaf ieder station in Nederland kunt u direct een ov-chipkaart kopen met Papendal als eindbestemming (enkele reis of retour). U hoeft dan geen los kaartje meer voor de bus te kopen. Dit kaartje is te gebruiken in buslijn 10 met als eindbestemming Papendal. Deze bus rijdt van Centraal Station Arnhem rechtstreeks naar Papendal. De bus stopt bij hun bushalte op het terrein.

U kunt daarnaast met buslijn 105 reizen. Dan stapt u uit bij de halte West End. Wanneer u het kruispunt oversteekt bent u binnen enkele minuten op Papendal. Plan uw reis via www.9292.nl.

 
 

Praktisch

:

Help (nieuw venster)