Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
  •  

    logo lerarenregister 2015.jpg 


    SRPO_Symbool_Informeel_Leren_RGB.jpg
    Hét Congres is aangemerkt als bron voor informeel leren door het Schoolleiders- register PO. Dit houdt in dat Hét Congres  gedeeltelijk aansluit bij één of meerdere  professionaliseringsthema’s en onderdeel kan uitmaken van uw ontwikkeling via informeel leren.

Gewoon Speciaal ICT

  • ​Het "Gewoon Speciaal ICT LAB" is doorlopend te bezoeken in de Sydneyzaal van 11.00 - 15.15 uur

In het "Gewoon Speciaal ICT LAB" staan  leerlingen en collega’s klaar om bezoekers te verwonderen en te inspireren op het gebied van onderwijs ontwikkelen met ICT.

Technologische en maatschappelijke veranderingen volgen elkaar snel op. Het wordt steeds belangrijker om leerlingen handvatten te geven zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Door ook in het speciaal onderwijs aandacht te besteden aan de 21 eeuwse vaardigheden, bereiden we leerlingen beter voor op samenleven en samenwerken.

Het Gewoon Speciaal ICT LAB is een plek waar “good practises” vanuit het speciaal onderwijs worden gedeeld. We zien er voorbeelden van werken aan digitale geletterdheid met aandacht voor Informatievaardigheden, Computational thinking, ICT-basisvaardigheden en Mediawijsheid.

13.00 - 14.00 uur In het Gewoon Speciaal ICT LAB:                                                  

Prijsuitreiking van de GSICT Award voor de beste Presenter lessen uit het Speciaal Onderwijs.  Zie:  www.gewoonspeciaalict.nl/

het congres GSICT awards.png

Initiatiefnemers Gewoon Speciaal ICT:

Elle Peters - De Onderwijsspecialisten
Thierry Konigstein - Hub Noord Brabant

 

Meer info over Gewoon Speciaal ICT? Klik logo.

 

op thema/activiteit

:

Help (nieuw venster)