Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden

exposanten

  • De exposantenvloer is elk jaar dé ontmoetingsplaats van Hét Congres, waar deelnemers oude bekenden zien en nieuwe contacten leggen. Tientallen exposanten informeren bezoekers over hun programma’s, materialen en innovaties. De twee vloeren zijn de gehele dag te bezoeken, waar ook de koffie/thee en lunch is.
 

U​w organisatie op de beurs?

De twee exposantenvloeren nemen een prominente plaats in op Hét Congres. Bepaal zelf uw standplaats, -grootte en -prijs. Er is voldoende keuze, zelfs deelname met een kleiner budget is mogelijk.

Extra promotie

Uw organisatie extra onder de aandacht brengen bij de honderden bezoekers? Binnen het toegevoegde 'Exposantenprogramma' kunt u een presentatie verzorgen​ van maximaal 30 minuten. Maar wees er snel bij: de ruimte is beperkt.
Heeft u een speciale congresactie of wilt u bezoekers meer attenderen op uw product/diensten? Dan kunt u adverteren in het programmaboekje en in de app Hét Congres. De app biedt vooraf al mogelijkheden tot interactie met de deelnemers.

Vragen of mee​r weten?

Als u vragen heeft over deelname, aarzel niet en neem gerust contact op. Alle mogelijkheden en prijzen kunt u opvragen bij Karine Makkinje, k.makkinje@deonderwijsspecialisten.nl.

Exposanten

:

Help (nieuw venster)