Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden

LezenMoetJeDoen

LMJD ontwikkelt en verspreidt de leesmethode voor het speciaal onderwijs: Lezen moet je doen. Deze methode is vooral bekend vanwege het gebruik van klankgebaren en picto's.

Trijntje de Wit ontwikkelde ook het Picto Semi Schrift dat in 2011 werd bekroond met de Hermen J. Jacobsprijs. De pictoschrijver bevat inmiddels 13000 picto's en heeft een eigen website: www.pictoschrijver.nl.

Beursaanbieding

Omdat LWJK deel A, B, C en D dit jaar prachtig gereviseerd zijn wordt bij de stand van 'Lezen moet je doen' een geheel nieuw product met beurskorting aangeboden: Leuk dominospelletje met picto's en woorden uit LWJK deel A, 5 euro.​

De Klankgebarenverloting

​Neem een kaartje uit de schaal met klankgebarenkaartjes. Heb je een van de letters KLANK, dan ligt er een klankgebarenposter (waarde 25 euro) voor je klaar Met een  van de letters VORM krijg je een Vormenposter. (waarde 25 euro).En elke letter van het woord PICTO levert een basislicentie voor de pictoschrijver op (waarde 59 euro). Met een O mag men kiezen tussen de VORMenposter en de PICTOlicentie.


exposanten foyer

:

Help (nieuw venster)