Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden

Samen Anders Sterk

  • Samen Anders Sterk biedt coaching, advies en trainingen aan mensen die wonen en werken met mensen/kinderen met een gedragsprobleem. Van een simpele vraag rondom opvoeden tot aan vragen over AD(H)D, ODD of Autisme.

Tevens biedt SAS begeleiding bij scheiding, verlies en lastige schoolgang. Er is 24/7 contact mogelijk met uw coach door middel van online coachen.

e-Coaching is de nieuwe manier van coachen die plaats en tijd onafhankelijk is. Het is een intensieve en praktische manier van begeleiding en kan worden ingezet zonder dat er eerst face to face contact is geweest. e-Coachen verkort het traject waardoor er snel resultaat behaald kan worden. U heeft minimaal 2 maal per week contact met uw coach. 

Uw coach is Sacha Bastiaanssen, voor velen Sas. Zij is een energieke, humoristische levensgenieter die prikkelend, vernieuwend en confronterend kan zijn. Zij staat voor empowerment (U in uw kracht zetten). Sas is van een no nonsens en directe aanpak. Met soms kleine oplossingen kunnen grote problemen opgelost of vermindert worden. De oplossing ligt binnen handbereik​

exposanten sydneyzaal

:

Help (nieuw venster)