Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden

Voortschrijdend inzicht; een inspirerende voorstelling over omgaan met verandering

​RONDE 3​
15.30-16.30​ UUR

Wat neemt u na afloop mee naar huis?

Omgaan met verandering

Korte inhoud

Veel mensen dromen van verandering: stoppen met roken, afvallen, duurzamer leven, een nieuwe baan (die meer verdient) of een nieuwe partner (die meer verdient). Toch laten we ons vaak tegenhouden door kleine obstakels op de weg. 

Het leven van Marc de Hond is één grote aaneenschakeling van verandering: hij ging van internetondernemer tot 3FM-dj en van keeper bij voetbal tot rolstoelbasketballer bij Oranje. 

In VOORTSCHRIJDEND INZICHT legt Marc uit hoe hij tegen wil en dank expert werd in omgaan met verandering. Hoe komt het dat de gemiddelde Nederlander er wel over fantaseert om het roer om te gooien, maar vervolgens toch jarenlang elke dag naar hetzelfde werk gaat, elke weekend over dezelfde baas klaagt en eens in de drie maanden seks heeft met dezelfde partner? Een absolute aanrader als u weleens piekert over klimaatverandering, cultuurverandering of geslachtsverandering. 

VOORTSCHRIJDEND INZICHT is een inspirerend, inzichtelijk en optimistisch verhaal over omgaan met verandering voor iedereen die eindelijk eens de knop om wil zetten of de knoop door wil hakken.
 
Werkvorm lezing (luisteren), ruimte voor vragen
Doelgroep leraren, onderwijsondersteuners, zorgondersteuners, ambulant begeleiders - passend onderwijs ondersteuners, schoolleiders/ managers/ bestuurders, beleidsmakers, ouders, Iedereen
Onderwijsvorm niet specifiek gericht op onderwijs in het algemeen
Thema expertise, onderzoek en ontwikkeling

​​​​​
 

 

 

Marc de Hond  

Presentator, theatermaker                       

website​

Sprekerslijst

:

Help (nieuw venster)