Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden

Eén jaar toetsen voor VSO/PrOWat neemt u na afloop mee naar huis?

Deelnemers zijn bekend met de (meest recente) mogelijkheden van de volgsystemen voor VSO/PrO en weten op welke manier zij ideeën kunnen inbrengen.

Korte inhoud

Een jaar geleden heeft Cito twee nieuwe volgsystemen op de markt gebracht: een volgsysteem voor VSO Dagbesteding en een volgsysteem voor VSO Arbeid en PrO. Sindsdien hebben we niet stilgestaan. Onder meer op basis van vragen, opmerkingen en suggesties van scholen hebben we aanvullende materialen ontwikkeld. Bijvoorbeeld: een kennismakingstoets, de Werkplekmatcher en een boodschappenlijst. Met die aanvullingen willen we scholen helpen bij het afnemen en interpreteren van de toetsen.
 
Hier gaan we tijdens de presentatie in vogelvlucht op in. Na afloop heeft u als niet-gebruiker een indruk van de volgsystemen. Als gebruiker weet u welke materialen (gratis) voor u beschikbaar zijn, en wat u nog kunt verwachten van ons. Heeft u ook een idee om het gebruik van de toetsen te verbeteren? Laat het horen tijdens Hét Congres. Samen komen we verder!.
 
 
Werkvorm lezing (luisteren)
Doelgroep leraren, ambulant begeleiders, schoolleiders/ managers/ bestuurders, beleidsmakers
Onderwijsvorm voortgezet speciaal onderwijs
Thema onderwijskwaliteit
 
 

 Linda Horsels

 

​Toetsdeskundige bij Cito 

Linda heeft als toetsdeskundige in samenwerking met het veld gewerkt aan de ontwikkeling van de toetsen voor vso/pro. Ze is nu betrokken bij de implementatie van de toetsen. 

Sprekerslijst

:

Help (nieuw venster)